Actualitate Social

Bătrânel iute de mână. Dacă și tu ai pățit-o, mergi la Poliție!

Un bărbat de 69 de ani, cu palmares considerabil în materie de furturi din buzunare sau genți, este principalul suspect al polițiștilor buzoieni în cazul mai multor furturi produse în mijloace de transport în comun. Bărbatul este un hoț voiajor care a venit la Buzău în lunile martie și septembrie ale acestui an. Vârsta și aparențele l-au ajutat să nu ridice suspiciuni atunci când a urcat în autobuze și a reușit să sustragă sume de bani din gențile sau buzunarele unor călători. Până acum au fost identificate trei persoane pe care hoțul voiajor, de fel din București, le-a lăsat fără bani.

Nu este exclus ca numărul păgubiților să fie mai mare. Dacă în lunile amintite-martie și septembrie- v-ați trezit fără bani, după o călătorie cu autobuzul pe rutele din oraș, polițiștii vă așteaptă să depuneți o plângere.

Bărbatul se află în arestul IPJ Buzău după ce instanța a dispus vineri, 14 octombrie a.c., arestarea sa pentru 30 de zile.

Ca să evitați să deveniți victima furturilor din buzunare sau genți, urmăriți ACEST ghid de prevenire care vă învață tot ce trebuie să știți pentru a nu deveni ținta hoților.