Actualitate

BEAT SĂ FII, NOROC SĂ AI! Cum a scăpat teafăr un buzoian care s-a răsturnat cu mașina, la Drăgaică (FOTO)

Accident spectaculos în zona Drăgăicii. Un bărbat de 67 de ani care se întorcea de la Spătaru spre Buzău s-a răsturnat cu Loganul, mașina rămânând pe plafon, pe scuarul dintre sensurile de mers.

 Cititorii șansanews.ro ne-au transmis imagini de la locul accidentului la scurt timp de la producerea lui. Din imagini se poate observa cum bărbatul care se afla la volan se chinuie să iasă din autoturismul care a rămas pe plafon în timp ce un polițist îl ajută iar altul dirijează traficul.

Culmea este că deși s-a răsturnat cu mașina, șoferul nu a pățit absolut nimic. Chiar și așa a ajuns la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Și asta pentru că aparatul Drager a indicat în cazul buzoianului o valoare de 0.95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, urmând ca analizele de sânge să indice cu exactitate cât de mult a băut înainte de a se urca la volan.

Oricât ar fi, bărbatul s-a ales cu dosar penal și cu mașina stricată.

Din fericire, în urma accidentului, nu au fost victime, ci doar pagube, indicatoarele rutiere din zonă fiind distruse, la fel și Loganul implicat în eveniment.

.