Actualitate

Bebelușul și sora lui, arși de vii în casă, erau singuri când a izbucnit incendiul. Unde era mama lor

Ies la iveală detalii șocante care conturează cauzele incendiului în urma căruia doi copilași dintr-un sat din Vintilă Vodă au murit arși de vii în propria casă. Bebelușul și sora lui de doi ani și jumătate erau singuri acasă. Cei doi copii erau îngrijiți doar de mama lor, tatăl fiind în arest.

Cei doi copii găsiți carbonizați în această dimineață în satul Sârbești din comuna Vintilă Vodă erau crescuți doar de mama lor. Tatăl lor era în pușcărie. Astăzi, femeia ar fi plecat la magazin și ar fi lăsat copii singuri acasă și focul aprins în sobă. Când s-a întors femeia și-a găsit casa în flăcări. Din păcate, pentru cei doi copilași nu s-a mai putut face nimic.

”Copiii locuiau împreună cu mama lor, tatăl lor fiind în arest. Dimineață, femeia a plecat la magazin să ia pâine. A lăsat focul aprins în sobă pentru a fi cald în casă. Ce s-a întâmplat între timp, nu se știe. Când a ajuns acasă și-a găsit casa în flăcări, iar cei doi copii fără viață”, a spus ,pentru sanșanews.ro Ion Coman, primarul comunei.

Din declarațiile primarului, femeia nu muncea, iar familia era monitorizată de Primărie.

Amintim că incendiul a fost anunțat la ISU la ora 10.42, iar forțele de intervenție acționează pentru lichidarea incendiului. Mai multe detalii aici.