Actualitate

(FOTO) Tragedie la Vintilă Vodă! Doi copii, arși de vii în propria casă

O adevărată tragedie a fost înregistrată în această dimineață într-un sat din Vintilă Vodă. Doi copilași și-au pierdut viața după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de foc.

Cazul cutremurător s-a înregistrat la Sârbești, comuna Vintilă Vodă. Pompierii chemați să stingă flăcările care cuprinseseră o casă au descoperit trupurile fără viață a doi copii, un băiat de aproximativ 1 an și o fetiță de aproximativ 2 ani și jumătate.

După cum se poate vedea și din imaginea atașată, flăcările au cuprins întreaga locuință. Din păcate, nimeni nu a putut intra pentru a-i salva pe cei doi copilași. Forțele de intervenție sunt în continuare la fața locului. Deocamdată nu se știe ce a provocat incendiul și nici dacă copilașii erau singuri acasă. Potrivit ISU Buzău, la fața locului ar fi ajuns mama celor doi micuți.

Lt. col. Loren Pascu, prim adjunct ISU Buzău

”Incendiu izbucnit la o locuință de pe raza localității Sîrbești, comuna Vintilă Vodă. Intervine Punctul de Lucru Beceni și Detașamentul de Pompieri Buzău.
În urma incendiului au rezultat 2 victime – decedate (1 băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni). Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare, suprafață afectata fiind de aproximativ 50mp). Misiunea este în dinamică”, informează ISU Buzău.