Actualitate

Bestie cu chip de om: un bărbat din Cozieni a violat mai multe fete. Ultima victimă are doar 9 ani!

Caz înfiorător la Cozieni. Un bărbat de 51 de ani este acuzat că timp de mai mulți ani ar fi agresat sexual și chiar violat mai multe copile. Faptele oribile comise de localnic au ieșit la iveală după ce mama uneia dintre fetițele agresate a cerut ajutorul polițiștilor.

Din primele date, potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul ar fi agresat sexual cel puțin 5 minore cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Coșmarul copilelor a ieșit la iveală după ce, zilele trecute, mama unei fetițe a depus o plângere la Secția de poliție rurală Pârscov prin care reclama faptul că fiica sa a fost abuzată de către un vecin.

“În data de 27 februarie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizați prin plângere de către o femeie, în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că fiica sa minoră a fost agresată sexual. Fapta ar fi fost comisă în perioada iunie 2021-decembrie 2022. Imediat după sesizare a fost constituită o echipă operativă, care a demarat cercetări pentru a stabili dacă cele sesizate se confirmă, în vederea luării măsurilor legale. Din investigații a reieșit că bănuit de săvârșirea faptei este un vecin al familiei părții vătămate, un localnic în vârstă de 51 de ani”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Cercetările ulterioare au scos la iveală o situație șocantă. Nu doar fetița respectivă, ci și alte copile ar fi devenit victimele bărbatului din Cozieni.

“Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi săvârșit fapte asemănătoare cu victimizarea mai multor minori, din aceeași localitate. În data de 28 februarie, pe bază de ordonanță, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore. Ieri,1 martie, în baza probatoriului administrat de polițiști, sub coordonarea parchetului, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.”

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului. Polițiștii trebuie să stabilească numărul exact al victimelor monstrului din Cozieni.

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Bicu.
    Asta pentru cei care nu se stie despre cine este vorba.
    Mizeria dracu, nu le ajungeai cu prajina de cacat la nas, de mandrii ce se credeau. Uite ce drac de om era de fapt. Sa l strange dracii de gat.