Divertisment Tineri pentru România

BIANCA MIHAI ȘI-A GĂSIT SOSIA! Știm sigur cine s-a întors din Dubai?(FOTO &VIDEO EXCLUSIV)

A avut un start excelent în muzică, iubește teatrul, dar dă la Cibernetică.  Bianca Mihai, elevă a Colegiului Hasdeu, este buzoianca a cărei voce a reușit să impresioneze întreaga țară, odată cu participarea la Românii au talent. A continuat să cânte, fiind solista trupei Hangar 6, totul părând că o va duce spre o carieră muzicală. Aflată acum la final de liceu, în prag de bacalaureat, Bianca ne-a dezvăluit că nu va merge însă la Conservator, ci se va îndrepta spre Cibernetică. Despre planurile unui tânăr talentat, despre emoțiile unui nou început, dar și despre o experiență unică, pe care nu toți avem norocul să o trăim, puteți citi în materialul următor, marca șansanews.ro

 

Bianca Mihai a urcat pe scenă de mică, a încântat publicul de la primele note interpretate. De la serbările de grădiniță, Bianca a evoluat enorm. Înzestrată cu un talent de netăgăduit, nu s-a dat la o parte de la studiu. A învățat zi de zi, a studiat temeinic ce înseamnă scena și muzica, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În urmă cu câțiva ani și-a făcut debutul pe marile scene, printr-un spectacol pe care nu-l va uita niciodată.

“Eram mică și aveam tot felul de serbări la grădiniță, cântam pe scene. Dar primul meu spectacol, în care chiar cam avut emoții, a fost pe 13 septembrie 2013, într-o vineri, și chiar a fost o zi cu noroc pentru mine, a fost foarte încărcată de emoții.”a dezvăluit Bianca Mihai în emisiunea Toc Șou de la Focus Tv.

A ajuns să studieze cu cei mai buni profesori din Buzău, dascăli care i-au îndrumat pașii și i-au dezvăluit secretele care au ajutat-o să evolueze ca artist. A participat la câteva emisiuni televizate care i-au dat ocazia să împărtășească întregii țări talentul său. De la serbările școlare, la emisiunile televizate, Bianca Mihai a crescut frumos și a ajuns un adevărat artist pasionat de jazz.

“Mă pasionează muzica veche și mai ales muzica românească și mă oftic uneori pentru că nu e destul de promovată. Mie îmi place foarte mult Irina Sârbu, cântă jazz, îmi place și Aura Urziceanu. Îmi place jazzul pentru că mi se pare genul muzical care-ți oferă cea mai mare libertate de exprimare, mă detașează cumva de realitate, stres și tot ce e negativ în viață.”

Tânăra nu s-a oprit la muzică. Bianca Mihai este pasionată de tot ce înseamnă artă. Teatrul este unul dintre domeniile în care Bianca activează cu succes. Face parte din trupa de teatru a Clubului 3,14 al Colegiului Hașdeu.

„3,14 se numește trupa noastră. Am beneficiat de ajutorul domnului profesor Solcan, un mentor pentru mine încă de când l-am cunoscut, în clasa a 9-a, a fost pentru mine un zeu, așa îl vedem cu toții, este absolut minunat. Am mers la foarte multe festivaluri, facem tot felul de exerciții de respirație, de dicție pentru că domnul profesor are foarte multe cursuri făcute la UNATC și atunci chiar știe cum să trateze situația  și cum să ne facă să înțelegem cum ar trebui să jucăm natural, pentru că asta încercăm să facem.”

Iar de curând, a participat la un curs de actorie la București, luând lecții de la unul dintre specialiștii care a lucrat cu actori de renume de la Hollywood, la inițiativa Cristinei Iacob,  cunoscut regizor român.

„Acum câteva luni m-a contactat pentru că a aflat de mine și i s- a părut că am o figură interesantă și a vrut să ne cunoaștem. Și pentru că își dorește probabil să colaborăm pe viitoarele proiecte. Am stat o săptămână acolo,, totul s-a întâmplat în engleză, evident, am învățat foarte multe lucruri faine care or să- mi folosească și în cântat. Am cunoscut și actori care mi-au împărtășit din dragostea pentru această meserie.”

O altă experiență unică, pe care, dacă ai noroc o poți avea o singură dată în viață, a trăit-o anul trecut. S-a întâlnit pe nisipurile din Dubai, cu sosia sa, o tânără de 25 de ani, care nu doar că-i seamănă perfect ci are și aceleași pasiuni ca Bianca.

 Cum a fost posibilă întâlnirea dintre cele două? A povestit pas cu pas Bianca în emisiunea Toc Șou, de la Focus Tv.

Am găsit un tutorial de make-up pe Facebook cu un model care avea aceeași figură ca a mea. Mi s-a părut foarte dubios dar n-am luat în considerare ce s-a întâmplat. În următoarele zile am primit foarte multe mesaje de la oameni care mă întrebau dacă sunt eu, așa că am decis să o caut. Am găsit-o pe Instagram, i-am scris și de acolo am ajuns să ne împrietenim. Ne-am întâlnit anul trecut în Dubai.”


Iată ce a povestit pentru șansanews.ro despre povestea unică a Biancăi și a sosiei sale cea care a făcut posibilă întâlnirea dintre cele două.

Pasionată de muzică, teatru, fotografie și cinematografie, Bianca Mihai se pregătește să susțină Bacalaureatul, însă, contrar așteptărilor, nu se va îndrepta spre Conservator sau altă facultate de profil. Vrea să ajungă la Cibernetică, științele exacte ocupând un alt loc în topul preferințelor sale.

„O să dau la Cibernetică. Am ales un liceu cu profil Real și de mică m-au pasionat materiile de la acest profil, de la matematică, fizică la chimie și toate cele, și-mi doresc foarte mult să fructific cumva ce am învățat în liceu, și-atunci mi se pare o variantă bună Cibernetica pentru că îmi place și economia, și pot să am și o meserie de viitor. Și pot să am timp să îmbin și muzica și teatrul și filmul cu toate acestea. Așa am simțit să aleg. Mi se pare că sunt foarte compatibile, arta și matematica.”

Bianca nu neagă, însă, că la un moment dat s-ar putea întoarce la prima dragoste. Nu ascund că mă gândesc și la o a doua facultate, poate urmez Conservatorul sau UNATC, a declarat la Focus Tv, Bianca Mihai.