Divertisment

PRIMA DECLARAȚIE A LUI MARCEL PAVEL DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICAT CU COVID-19

După vestea șoc apărută în presă, artistul a ținut să lămurească oamenii care s-au îngrijorat pentru starea lui de sănătate. Într-o intervenție la emisiunea „Sinteza Zilei”, cântărețul a povestit cum a început totul și cum au involuat lucrurile în această perioadă.

Marcel Pavel a confirmat că în urmă cu cinci zile a început să se simtă rău și că ar fi suferit un șoc termic la filmările emisiunii „Te Cunosc de Undeva”, din cauza diferențelor mari de temperatură din încăperi. Inițial a crezut că este o simplă răceală, iar mai apoi a început să aibă simptome de pnemonie.

Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade. Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie‘, a povestit Marcel Pavel, potrivit antena3.ro.

Este alertă maximă la Antena 1, unde Marcel Pavel a participat, în ultimele zile, la filmările noului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Surse medicale apropiate de acest caz au declarat că şi Ozana Barabancea, unul dintre juraţii show-ului de la Antena 1, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz. Ozana Barabancea se află în aceste momente într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

Chiar zilele trecute, Marcel Pavel s-a întâlnit și s-a apropiat și de Andreea Bălan, dar și Monica Anghel, după cum am putut vedea pe rețelele de socializare, din fotografiile postate. Mai mult ca sigur, acestea vor cere să fie testate.

În plus, Marcel a făcut turul televiziunilor naționale cu scopul de a promova cel mai nou cântec, la care a filmat și un videoclip.

Marcel Pavel are 60 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu