Actualitate

ACCIDENT DUPĂ ACCIDENT! Biciclist din Gălbinași, rănit pe DN2B. Accident și la ieșirea din municipiul Buzău

Accident de circulație soldat cu o persoană rănită. Incidentul s-a înregistrat pe DN2B, în afara localității Gălbinași. Din primele date, un biciclist a fost lovit de un autoturism, pe DN2B. Rănit, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri de specialitate. Cât despre șoferul autoturismului, încercând să evite impactul, s-a oprit cu mașina într-un gard de pe marginea drumului.

Iată ce transmit polițiștii despre accident:

“Din primele date de la fata locului, autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 39 de ani, din Galbinasi, a accidentat un biciclist. Biciclistul, un barbat de 55 de ani, din Galbinasi, a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Din cauza accidentului, traficul este dirijat pe DN2B.

Traficul este dirijat și la ieșirea din municipiului Buzău, pe Șoseaua Nordului, în zona Pasarela Nehoiu, tot din cauza unui accident rutier.

“Din primele date de la fața locului este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un șofer de 63 de ani, din București și autoturismul care circula din sens opus și la volanul caruia era un conducător auto de 36 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina buzoianului, o femeie în vârstă de 33 de ani.”, anunță IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu maximă prudență. Carosabilul este umed iar vizibilitatea redusă. De aceleași condiții de trafic vor avea parte și în orele următoare. Buzăul se află sub cod galben de precipitații și vânt puternic până mâine, 11 martie, la ora 06:00.