Actualitate

Biciclist lovit de mașină pe Unirii, blocaj în zona podului de la Mărăcineni

foto cu caracter ilustrativ

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, în zona podului de la Mărăcineni.

Din primele date, se pare că un buzoian de 76 de ani, care circula cu bicicleta, a fost rănit după ce a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat din Ilfov.

Bătrânul ar fi venit dinspre Mărăcineni spre municipiul Buzău cu bicicleta, însă, din datele oferite de polițiști, acesta s-ar fi deplasat pe partea opusă sensului de mers. La un moment dat, cel mai probabil din cauza încărcăturii pe care o avea pe bicicletă, acesta s-a dezechilibrat și a căzut. Atunci o mașină care circula dinspre Buzău spre Mărăcineni l-a lovit.

”Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre  Buzău către Mărăcineni, un șofer în vârstă de 52 de ani, din Ilfov, a surprins și accidentat un biciclist. Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Buzău. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis polițiștii buzoieni.

Biciclistul s-a lovit la cap, însă în momentul în care a fost preluat de ambulanță pentru a fi dus la spital era conștient. El are traumatisme multiple și primește îngrijiri medicale.

”În urma accidentului rutier produs pe raza localității Mărăcineni, la U.P.U-SMURD a fost transportat un bărbat, în vârstă de 76 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral nivel 1, otoragie stânga, contuzie toraco-abdominală. La acest moment, bărbatul primește îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Buzău.

În zona podului se circulă cu dificultate din cauza accidentului, traficul rutier fiind dirijat de polițiști.