Actualitate

(Video) Noul director RAM Termo Verde: ”Noi încercăm ca mărirea acestor tarife la energie și la gaz să aibă un impact cât mai mic asupra oamenilor”

Ram Termo Verde, înființată în octombrie 2020, are de săptămâna trecută un nou director, al doilea venit din mediul privat. Ștefan Dobrescu are 45 de ani, este căsătorit și are o fetiță. Noul manager al regiei de termoficare este inginer, iar în primii ani de activitate, după absolvirea facultății, a condus propria societate. De asemenea, Ștefan Dobrescu este cunoscut în mediul economic din Buzău, fiind angajat mai mulți ani și la Compania de Apă Buzău dar și la o importantă multinațională responsabilă de multe dintre lucrările de infrastructură rutieră derulate în județul Buzău dar și în țară.

Invitat la Focus News, Ștefan Dobrescu a vorbit atât despre ce l-a determinat să lasă mediul privat și să accepte provocarea de a conduce o regie de termoficare care în doar doi ani de la înființare a schimbat deja trei directori.

Noul director al regiei de termoficare a declarat la Focus TV că, alături de Geani Matei, actualul director economic, dar și restul echipei, va încerca să obțină un preț cât mai bun pentru gigacaloria din acest an astfel încât majorările anunțate la energie și gaz să aibă un impact cât mai mic asupra clienților RAM Termo Verde.

Pe de altă parte, cei doi directori, responsabili de bunul mers al societății de termoficare, recunosc că pe buzoieni îi așteată o iarnă grea.

Amintim că, tot la Focus News, cei doi director RAM Termo Verde au anunțat că anul acesta societatea va continua activitatea în aceeași parametri ca în sezonul anterior, însă iarna viitoare regia își va reduce drastic activitatea prin debranșări forțate.

Șetfan Dobrescu este director interimar, pe o perioadă de 4 luni. Acesta l-a înlocuit în funcția de director pe Geani Matei, cel care a deținut frâiele regiei timp de un, după plecarea primului director al RAM Termo Verde, Dorin Lețea.

Dorin Lețea era din București unde a deținut mai multe funcții de conducere și a lucrat inclusiv în domeniul producției și comercializării energiei. Dorin Lețea era absolvent al Universității Politehnică, profil electronic.