Actualitate

Bilanț tragic! O femeie a decedat în urma accidentului de la Cotorca

Urmările accidentului produs în această dimineață  la intersecția Dj 203I cu Dj 102H au fost extrem de grave. Una dintre victime, o femeie de 45 de ani, a fost rănită grav în urma impactului violent. Echipajele medicale s-au luptat să o salveze pe femeie, dar în zadar. Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat, fiind declarat decesul. Pe de altă parte, soțul femeii a fost găsit în stare gravă, semiconștient. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Buzău. În mașina celor doi soți se aflau și doi copii, de 7 și 11 ani, ambii fiind duși la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cealaltă mașină implicate în accident se aflau un adolescent de 17 ani și doi adulți. Doar unul dintre ocupanții mașinii a scăpat fără traumatisme. Adolescentul și adultul au fost transportați la spital.

“Cei trei copii, conștienți, cooperanți și neîncarcerați au fost monitorizați de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportați la diferite unități spitalicești (2 copii la Spitalul Municipal Urziceni, iar unul la Spitalul Județean de Urgență Buzău). Două victime au fost găsite încarcerate, una inconștientă, iar cealaltă semiconștientă. Celelalte două persoane erau conștiente, cooperante și neîncarcerate. Victimele încarcerate au fost extrase   dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Pentru cea inconștientă deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate aceasta nu a răspuns fiind declarat decesul. Victima semiconștientă a fost monitorizată și evaluată, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Celelalte două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior o victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital”, anunță ISU Ialomița, pompierii ialomițeni participând la misiunea de salvare a victimelor accidentului.

SURSA FOTO ISU IALOMIȚA

Detalii despre accident, AICI.