Actualitate

Bișniță cu flori de pe morminte. Atenție, se dă pedeapsă cu cătușe!

FOTO ARHIVA

Despre frica de Dumnezeu sau memoria celor morți n-au auzit și nici n-au vrut să știe trei vrânceni care s-au apucat să facă bani din vânzarea de flori furate din cimitir. A ieșit totul la iveală după o astfel de ispravă într-un cimitir din orașul Râmnicu Sărat. Sesixarea a fost făcută de doi râmniceni care se ocupau cu îngrijirea mormintelor de unde s-au sustras ghivecele cu flori. Bărbații au sunat la 112, iar polițiștii s-au pus în mișcare. N-a durat mult să ia urma hoților și, implicit, a florilor furate care au ajuns la cumpărători de bună credință veniți la piața din Râmnicu Sărat.

Hoții au fost găsiți de polițiști și reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului, iar de menționat este faptul că hoții nu sunt la prima abatere, având și alte furturi înregistrate de polițiști.

„Față de cei 3 bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și profanare de morminte, urmând să fie prezentați unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, informează IPJ Buzău.