Actualitate

Blocaj la ieșirea din Buzău spre Mărăcineni. Accident cu două mașini, mamă și copil, implicați (FOTO)

UPDATE: O mașină în care se afla o tânără de 35 de ani și fiul ei a fost implicată în accidentul de la Orizont. În urma impactului, minorul de 13 ani a fost rănit și transportat la spital.

“Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe direcția Mărăcineni către Buzău, de către o șoferiță în vârstă de 35 de ani, din Mărăcineni și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un buzoian de 37 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerelui șoferiței, un minor în vârstă de 13 ani, din Mărăcineni, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

Zona de nord a municipiului Buzău, la ieșire spre Mărăcineni, este blocată. Un accident rutier s-a produs miercuri la prânz, chiar la rondul spre cartierul Orizont. Două persoane au fost rănite.

Sursa Facebook Infotrafic Buzău

“Trafic dirijat în municipiul Buzău, Bulevardul Unirii, în zona cartierului Orizont, din cauza unui accident rutier. Din primele date, ar fi 2 autoturisme implicate iar 2 persoane ar necesita îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

Etichete