Actualitate

Incident deosebit de grav într-o școală din Buzău. O profesoară de Biologie a fost pusă într-o situație jenantă și periculoasă după ce elevii ar fi șubrezit piciorul scaunului de la catedră. Se impun măsuri (VIDEO)

Incident deosebit de grav, care impune măsuri,  produs la Liceul Henri Coandă din municipiul Buzău.  O profesoară de biologie a fost pusă într-o situație jenantă, umilitoare și chiar periculoasă, după ce elevii unei clase de-a noua ar fi șubrezit piciorul scaunului de la catedră,  iar când aceasta s-a așezat, s-a prăbușit pur și simplu la pământ.

Contactat de reporterii șansanews.ro, directorul Liceului Henri Coandă, Mihai Ganea, a menționat că incidentul s-ar fi produs în luna septembrie, la scurt timp de la începerea cursurilor noului an școlar. Totul s-ar fi întâmplat în pauza dintre ore, atunci când profesoara de biologie ar fi venit și s-ar fi pregătit să le predea copiilor.

Incidentul ieșit la iveală acum după ce elevii care au imortalizat momentul l-au postat pe tik tok. Din imagini se poate observa cum unul dintre elevi, un adolescent, pare a o invita pe profesoară să se așeze pe scaun, aceasta se prăbușește, iar copilul se întoarce și pleacă spre bancă, fără a-i păsa că femeia s-ar fi putut accidenta grav.

Filmulețul a fost preluat astăzi de site-ul de știri www.reporterbuzoian.ro.

Cazul va fi luat în discuție de Consiliul de Administrație. Deocamdată nu s-a stabilit cine a șubrezit piciorul scaunului. Astfel, propunerea va fi de sancționare a elevului care a filmat incidentul . Mai exact de scădere a notei la purtare la 4 sau de transfer al acestuia la o altă unitate de învățământ.