Actualitate

Bonnie și Clyde, la furat de motorină. Cum au fost prinși în flagrant doi buzoieni

Sursa-Ora de Sibiu

În timp ce patrulau în zona Pârscov, ieri seară, oamenii legii au observat cum, un tânăr de 30 de ani muta motorină dintr-o mașină în alta. După un șir de întrebări, polițistul și jandarmul și-au dat seama că este vorba despre un furt de combustibil. Tânărul încerca să își facă plinul din combustibilul pe care mașina firmei, mai exact un autocamion îl avea în rezervor, dar nu oricum, ci alături de iubita sa.

Practic, tânăra aștepta la volanul mașinii ca iubitul său să umple rezervorul, pentru ca mai apoi ambii să plece la plimbare, după semnalul său. Însă, toate aceste planuri au fost năruite de oamenii legii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților, informează IPJ Buzău.

Pentru moment nu se știe dacă tinerii sunt la prima abatere, dar se fac cercetări în acest sens, însă, din fericire, prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Etichete