Actualitate

BOTEZ CU NAȘ ADRIAN MINUNE, OPRIT DE POLIȚIȘTI. Organizatorul evenimentului, chiar tatăl copilului creștinat, e cercetat și pentru proxenetism

Un botez cu 250 de invitați, cu mare naș Adrian Minune, a fost oprit, luni seară, de polițiștii din Buzău.

Oamenii legii au descins la Merei la un cort în care aveau informații că se organizează o petrecere cu sute de invitați. Când au ajuns la Merei, polițiștii au găsit în cortul respectiv circa 250 de persoane, care nu respectau nici o regulă de prevenire a coronavirusului.

Potrivit unor surse, chiar proprietarul localului, un bărbat de 31 de ani din Merei, organizase petrecerea cu ocazia botezului propriului copil. Avea invitați de seamă, cunoscuți maneliști, naș fiind cântărețul Adrian Minune. De asemenea, pe lista celor care urmau să vină la petrecere apărea numele lui Florin Salam. Polițiștii au stricat însă petrecerea, în jurul orei 22.30, astfel că Salam nu a mai ajuns la eveniment.

În urma celor constatate luni seară, organizatorul evenimentului, totodată tatăl copilului botezat, a fost amendat cu 10 000 de lei. Pe de altă parte, buzoianul de 31 de ani era sub control judiciar într-un alt dosar în care era cercetat pentru proxenetism, așa că polițiștii vor informa instanța cu privire la petrecerea pe care a organizat-o luni seară, încălcând toate regulile de prevenire a îmbolnăvirii.