Divertisment

Botez de lux pentru fiul Vlăduței Lupău

Marți, 27 septembrie 2022, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul, pe Iair. Evenimentul s-a desfășurat la o biserică de lângă Cluj, iar artista s-a ocupat în detaliu de organizarea evenimentului.

Micuțul a avut trei perechi de nași. Motivul pentru care Vlăduța a optat ca evenimentul să aibă loc în cursul săptămânii, ci nu în weekend, așa cum se obișnuiește, este acela că doar așa puteau fi liberi și soțul său, dar și persoane importante care nu aveau cum să lipsească. Petrecerea de după a fost un adevărat spectacol și a fost întreținută de Andra și trupa sa. De organizare s-a ocupat chiar Vlăduța Lupău, în colaborare cu o profesionistă, cu care solista colaborează de ani buni.

Lux și opulență în toate pregătirile, de la rochii, la aranjamente. Solista a pus cap la cap un botez de cinci stele pentru primul ei copil, de la care nu au lipsit preparatele delicioase și experiențele memorabile atât pentru Vlăduța și familia ei, dar și pentru mulții invitați care au decis să le fie alături. Au cântat, printre alții, Andra, care i-a ridicat pe toți de la masă și i-a strâns în fața scenei întocmai ca la un concert.

Emoționați și bucuroși de momentul prețios din viața lor, Vlăduța și Adi Rus nu s-au putut abține și au lăcrimat în biserică, în timp ce preotul ținea slujba pentru Iair. Micuțul este răsfățat să aibă trei perechi de nași, așa că pe lângă iubirea mamei și a tatălui, va avea parte și de cea a părinților spirituali.