Actualitate

Buzăul are o singură medie de 10 la Evaluarea Națională. Cine este performerul. Vezi AICI listele cu notele și mediile elevilor din județ

Buzăul are o singură medie de 10, anul acesta, la Evaluarea Națională, față de 15 câte a avut anul trecut. Performanța din acest an școlar aparține unui elev al Școlii nr.1 din municipiul Buzău.

”Este rezultatul muncii atât a elevei cât și a profesorilor care au pregătit-o. Noemi Radu este o fetiță de aur. Este o elevă de 10. Este unul dintre cei trei șefi de promoție de anul acesta. Este un copil de 10 de când a pășit în școală și până acum, când a terminat tot cu 10. Este o încununare a muncii ei și acum și mai mult având în vedere că este singurul elev de 10.00 , pe județul Buzău.
Este mult pe parte de literatură. Este un copil care scrie foarte frumos. Foarte sensibil, emotiv și un copil care a muncit toată viața. Va merge la un liceu din București, pe care l-a terminat și tatăl ei”, a declarat directorul Școlii nr.1, Monica Gheorghe.

Următoarele două medii după cea maximă sunt de 9.87 și au fost obținute de un elev de la școala din Siriu și de altul de la Școala George Emil Palade. De asemenea, două medii de 9.85 sunt ale unor elevi de la școlile 1 și 11 din municipiu.

Cea mai mică medie obținută la evaluarea de anul acesta este 1.25 și este ”performanța” unui elev de la Școala din comuna Năeni.

Anul acesta, comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, sunt fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.

Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei de admitere în clasa a IX-a. Absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea continua studiile în învăţământul liceal sau profesional, fiind asigurate locuri pentru toţi elevii care au finalizat ciclul gimnazial

Vezi rezultatele AICI

Coautor: Marilena Dinu

Etichete