Alertă Coronavirus Buzău SĂNĂTATE

BUZĂUL, ÎN MIJLOCUL PANDEMIEI: 74 de noi infectări și două decese

Autoritățile sanitare din județul Buzău anunță, luni la prânz, un noul bilanț îngrijorător al evoluțiilor epidemiologice. Potrivit raportării Instituției Prefectului care citează datele DSP Buzău, alți 74 de buzoieni s-au infectat cu SARS-CoV-2, majoritatea fiind confirmați în urma unor teste realizate în laboratoare private. Pacienții au vârste între 8 și 87 de ani. În același timp, au fost înregistrate, duminică, alte două decese, după cum urmează:

DECES 182: pacientă în vârstă de 79 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat pe secția ATI. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: boala cerebrovasculară, cardiopatie ischemică, alte boli tubulo- interstițiale renale.

DECES 183: pacient în vârstă de 80 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și internat la Spitalul Râmnicu Sărat. Starea generală se degradează progresiv și survine decesul. Comorbidități: proteză de valvă mitrală, hipertensiune arterială, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă. 

Etichete