Actualitate

Buzoian dispărut fără urmă! Ultima oară ar fi fost văzut în cartierul Orizont

Familia unui buzoian face eforturi susținute pentru a-l găsi pe Vasile Ignat, care a dispărut fără urmă de câteva zile. Familia a fost cea care a sunat la poliție să reclame dispariția, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon.

Bărbatul are 64 de ani, 1.76 metri înălțime, constituție atletică, ochi căprui și părul șaten. Se știe că în momentul în care a fost văzut ultima dată buzoianul era îmbrăcat într-un trening de culoare închisă, geacă subțire din fâș de culoare bleumarin și o pereche de pantofi gri.

Ultima oară a vorbit cu concubina sa în data de 4 aprilie, când i-ar fi spus că a fost la un service din cartierul Orizont, unde ar fi lăsat mașina la reparat. Pe pagina Poliției Române, Vasile Ignat figurează ca dispărut și există mențiunea că ar fi plecat cu autobuzul din cartierul Orizont către domiciliul său din zona Contactoare.

Apropiații i-au distribuit fotografia pe rețelele de socializare și roagă persoanele care au date despre Vasile Ignat să contacteze de urgență poliția. Ginerele bărbatului, Adrian Bălescu, a făcut apel și la presă, cu speranța că astfel vor crește șansele ca buzoianul să fie găsit. Adrian susține că ultima oară l-ar fi văzut pe bărbat oarecum schimbat și că s-ar fi urcat în autobuzul numărul 2.

„Pe 3 aprilie, la orele 13 aproximativ a venit la mine. Mi-a cerut o sumă de bani, mi-a spus că pleacă la service în vederea angajării. Ultima oară s-ar fi urcat în autobuzul 2 din zona Orizont. Eu am sunat la poliție, a fost dat dispărut. Nu îl simțeam abătut, îl simțeam o idee schimbat, dar nu dădea semne clare. Ultima oară mi-a zis că sunt un băiat deosebit, ceea ce mi-a ridicat niște semne de întrebare, nu era ceva ce mi-ar spune de obicei. Mi s-a spus de la poliție că dacă nu este în pericol nu i se va căuta telefonul mobil. Eu am tot sunat până duminică pe număr, până duminică, atunci când telefonul era închis. Noi am început să facem căutările pe cont propriu, am fost și sub pod la Mărăcineni, nici nu știm pe unde sa mai căutăm…”, a declarat Adrian Bălescu