Divertisment

Buzoianca Andra Gogan a avut primul cel mai mare concert, la Arenele Romane (FOTO)

Buzoianca Andra Gogan, cea mai urmărită persoană de pe TikTok-ul românesc, a susținut primul cel mai mare concert din viața ei și recunoaște că este cel mai frumos vis împlinit și că este foarte mândră de tot ceea ce a realizat.

Tânăra originară din Buzău are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, care așteaptă cu sufletul la gură să o vadă și să o asculte. Este talentată și plină de viață, iar copiii o apreciază nespus de mult. De curând, Andra a susținut primul concert mare din carieră, acolo unde au fost prezenți atât cei mici, cât și părinții lor. Evenimentul a avut loc în weekend la Arenele Romane, în Capitală.

Andra Gogan a devenit cunoscută de mică, ea a început să cânte de la vârsta de 3 ani. Buzoianca este vloggeriță, actriță, cântăreață și voice-over. Ea împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, au intrat în Cartea Recordurilor pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” și “Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. Pe numele său real Alexandra Gabriela Valentina Gogan, are 23 de ani și s-a născut la Buzău. În interviurile acordate de actriță de-a lungul vremii, ea a povestit că deși se bucură de succes și admirație, copilăria ei nu a fost una ușoară. Ea și fratele său au crescut împreună cu părinții într-o cameră strâmtă de cămin studențesc. Când ei au venit pe lume, părinții lor erau încă studenți.