Divertisment

Buzoianca de la Vocea României a impresionat prin voce și poveste. A cântat pentru fratele decedat în martie într-un cumplit accident

O buzoiancă de 16 ani a cântat vineri seară, pe 13 octombrie, la Vocea României și a convins câțiva dintre jurați să-și întoarcă scaunele. La audițiile pe nevăzute, Miruna Homoc a ales piesa „Hurt“, pe care i-a dedicat-o fratelui său, Alex, decedat anul acesta într-un cumplit accident. Tragedia în care a murit Alex Homoc s-a produs în dimineața zilei de 20 martie 2023, în zona intersecției DN2 E85 cu DJ 210. Neatenția la volan ar fi fost cauza evenimentului tragic. În carambolul de atunci au fost implicate trei TIR-uri și două autoturisme. Tatăl lui Alex, în vârstă de 47 de ani, se afla pe locul din dreapta în momentul impactului. El a ajuns la spital cu numeroase contuzii. Un alt șofer, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Miruna continuă să cânte, fiind promisiunea pe care i-a făcut-o fratelui său care a murit. Părinții au fost alături de ea.

Irina și Theo & Horia s-au întors la finalul melodiei.

Irina Rimes: Miruna, ai cântat foarte frumos. Poate, pe alocuri, cu scăpări, dar foarte frumos și tare te rog să vii la mine!.

Theo Rose: Îmi venea să plâng stând cu spatele. Atunci când simți ce cânți și când reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Ești extraordinară, să știi, bravo!

La final, tânăra a ales-o pe Irina Rimes în rolul de antrenor.