Divertisment

Oana Radu nu are doar o zi grea, ci mai multe! Se zvonește divorțul

Se pare că relația dintre Cătălin Dobrescu și Oana Radu a ajuns la sfârșit. Cei doi s-au căsătorit civil în 2020, iar după trei ani de căsnicie, relația lor ar fi ajuns la final, zvonurile fiind alimentate de gesturile artistei. Oana Radu a preferat să fie cât mai discretă cu viața sa personală, iar în ultimele săptămâni nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare alături de soțul ei. Zvonurile că s-ar fi despărțit sunt întărite de semnele pe care artista le-a lăsat în mediul online. De asemenea, Oana Radu a lansat o piesă care a ridicat multe semne de întrebare. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să-și unească destinele în urmă cu trei ani, după ce antrenorul de fitness a ajutat-o pe artistă să slăbească zeci de kilograme. Cu toate astea, se pare că iubirea lor a ajuns la final. În ultima perioadă, artista a șters multe imagini de pe Instagram în care apare alături de Cătălin, iar acesta nu mai figurează ca manager al ei în descrierea de pe rețelele de socializare.

Oana Radu s-a afișat în mediul online fără verighetă, iar fanii ei vor să știe ce se întâmplă, de fapt, cu relația ei. Recent, Cătălin Dobrescu a spus că momentan nu dorește să comenteze.