Actualitate

(UPDATE) Buzoianul căutat de polițiști, în urma accidentului de pe Frăsinet, a fost prins. Unde se afla bărbatul

UPDATE: La finalul audierilor, buzoianul de 32 de ani, din Gălbinași, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. El este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Bărbatul căutat de polițiști încă de ieri, după ce ar fi produs un grav accident rutier pe strada Frăsinet și apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de polițiști. Luni, la mai bine de 24 de ore de la producerea accidentului, buzoianul a fost depistat și dus la audieri.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Gălbinași. Primele informații arată că buzoianul s-ar fi aflat la volanul mașinii, iar în autoturism se mai aflau alți 3 prieteni. Duminică dimineață, când au ajuns în zona centrelor comerciale din nordul orașului, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul și s-a oprit pe scuar. În urma impactului, mașina a fost serios avariată. De asemenea, doi tineri din mașină, de 19 și 22 de ani, din CA Rosetti și Săgeata, au fost răniți, având nevoie de îngrijiri medicale. Însă, bărbatul de 32 de ani, din Gălbinași, cel care s-ar fi aflat la volan, nu a mai fost găsit de polițiști la locul accidentului. A fost căutat peste tot de oamenii legii, fiind găsit astăzi, în municipiul Buzău. Potrivit unor surse apropiate anchetei, el se ascundea într-o locuință din oraș, la niște cunoscuți.

La momentul postării acestui material, buzoianul este audiat de anchetatori. Trebuie stabilit exact ce s-a întâmplat, cum a avut loc accidentul și de ce bărbatul de 32 de ani a fugit, ascunzându-se de polițiști mai bine de 24 de ore.

“Polițiștii continuă demersurile procedurale, în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale ce se impun”, anunță IPJ Buzău.