Actualitate

BUZOIENI SCHINGIUIȚI DE PETARDE. Unii dintre ei au rămas fără degete la mâini

Ca în fiecare an, pe lângă voie bună, în noaptea de Revelion, au fost persoane care au avut de suferit în urma folosirii necorespunzătoare a petardelor ori a altor materiale pirotehnice.  La Buzău, pe străzi, dar și pe ulițele satelor, petardele folosite în exces şi fără precauţie au făcut numeroase victime.

8 persoane au fost rănite după ce au folosit petarde, necorespunzător. Unele dintre victime au suferit leziuni grave și au avut nevoie de intervenții chirurgicale, la Spitalul Județean.

În noaptea de Revelion, la U.P.U.-SMURD au fost înregistrate 8 cazuri de persoane rănite prin explozie de petarde. Este vorba numai despre persoane adulte, niciun copil.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău

Din cele 8 victime ale petardelor, 3 dintre ele au fost atât de grav rănite încât s-a impus amputarea degetelor de la mâini. Cei 3 răniți au fost internați în secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Buzău. Celelalte victime rănite de petarde au plecat acasă după ce au primit îngrijiri medicale, la spital.

Publicitate