Actualitate

(FOTO&VIDEO) Buzoienii, așteptați să ia parte la Marșul pentru Viață. Ce traseu va fi urmat de preoți și enoriași

UPDATE: Sute de persoane au răspuns invitației Fundației Sf. Sava.

La punctul de plecare, Parcul Crâng, s-au strâns peste 200 de buzoieni. Preoților li s-au alăturat persoane de toate vârstele, inclusiv mame cu copii.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără probleme, alături de preoți și credincioși se află echipaje de la Poliție și Jandarmerie.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Buzoienii sunt așteptați, sâmbătă după amiază, la un eveniment special, organizat de Fundația Sf. Sava Buzău. În municipiul Buzău va avea loc Marșul pentru Viață, un eveniment organizat, an de an, de Fundația Sf. Sava Buzău.

Preoți și credincioși vor străbate câteva artere principale ale orașului, în cadrul unui eveniment care promovează dreptul la viață.

Marșul va avea loc începând cu ora  14.00. Plecarea va fi din Parcul Crâng pe traseul: B-dul Nicolae Bălcescu – B-dul Unirii – Catedrala „Sfântul Sava” – Arhiepiscopie.

Marșul pentru Viață este organizat în fiecare an, în Postul Paștelui, în mai multe orașe din țară, fiind o acțiune sprijinită de Biserica Ortodoxă Română, o acțiune prin care este descurajat avortul și promovat dreptul la viață.