Actualitate POLITICĂ

C-așa-i în politică! După ce a încasat bătaie, la propriu, de la un pesedist, primarul din Beceni s-a aruncat în brațele social-democraților

Încă un primar liberal părăsește, oficial, barca PNL, alegând ca la scrutinul din 9 iunie să candideze din partea PSD. Este vorba despre primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu, ales în 2020 din partea liberalilor, care acum schimbă macazul și trece la social-democrați. Anunțul oficial al candidaturii sale pentru un nou mandat de primar din partea social-democraților vine chiar de la PSD.

Într-o postare pe Facebook, deputatul PSD Romeo Daniel Lungu anunță ceea ce se vehicula deja de un timp în spațiul public, și anume că partidul din care face parte a bătut palma cu Burlacu.

”Adrian Burlacu, primarul comunei Beceni, va fi candidatul nostru la alegerile locale din acest an. Decizia a fost luată cu responsabilitate, subliniind unitatea echipei, dar și determinarea noastră de a aduce soluții eficiente și echilibrate pentru comunitatea din Beceni. Prin unitate și determinare, el și echipa PSD Beceni vor continua să aducă soluții eficiente și echilibrate pentru provocările actuale și viitoare ale comunei”, a scris parlamentarul social-democrat.

Interesant de amintit că Burlacu a avut, în trecut, opinii de-a dreptul contondente cu social-democrații. În februarie 2021, Adrian Burlacu a fost agresat de fostul primar PSD al comunei, devenit viceprimar după alegerile din 2020. Burlacu a ieșit destul de șifonat din conflictul cu secundul său din primărie, el ajungând la spital, unde, la o primă evaluare medicală, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism abdominal. Despre acest subiect, Șansa News a scris aici.

Azi, din poza de grup lipsește social-democratul Laurențiu Constantin, trecut pe linie moartă, de o condamnare definitivă pentru conducere având permisul suspendat.

Autorul știrilor

Claudia Toader

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Este dezamagitor sa vedem ca inca un primar liber paraseste barca PNL pentru a candida din partea PSD. In ciuda faptului ca a fost ales in 2020 din partea liberalilor, Adrian Burlacu acum s-a alaturat social-democratilor. Acest lucru a fost confirmat chiar de PSD prin intermediul unei postari pe Facebook a deputatului Romeo Daniel Lungu. Este interesant de remarcat faptul ca, in trecut, Burlacu a avut conflicte puternice cu social-democratii, iar recent a fost chiar agresat de fostul primar PSD al comunei. Speram ca el si echipa PSD Beceni vor reusi sa aduca solutii eficiente si echilibrate pentru comunitate, in ciuda absentei lui Laurentiu Constantin din poza de grup din cauza unei condamnari definitive.