Actualitate

Rondul de piatră s-a dărâmat. Ia că facem altul mai trainic și mai frumos!

Rondul de la Drăgaică isterizează opinia publică buzoiană, după ce apar imagini contradictorii în mediul online. În urmă cu câteva zile, erau încărcate postări în mediul online cu rondul gata, ulterior apărând postări cu rondul care, ușor, ușor…era dărâmat.

Un singur lucru este cert despre acest rond, faptul că toată zona podului de la Drăgaică a fost blocată pentru o bună perioadă de timp. Buzoienii sunt indignați de faptul că s-au cheltuit bani fără rost din cauza acestui rond, iar traficul deja supraaglomerat a fost perturbat și mai mult.

Ceea ce nu oferă la fel de multă certitudine este faptul că rondul a fost construit, iar, apoi, dărâmat pe bucăți.

Sursă FOTO-Infotrafic

În primul rând, oamenii susțin că rondul este strâmb, iar dimensiunea lui nu este una utilă.

Au constatat că rondul e prea mare și nu au loc autobuzele

Era foarte strâmb ! De aia cred că îl modifică

Alți buzoieni susțin că rondul a fost înălțat prea mult și trebuie modificat.

Cine plătește rectificarea?

Dorel in actiune !!!! Cand realizezi ca te-ai ridicat cu sensul prea sus

Alții spun că probleme sunt și la scuarul rondului.

Poate mai studiaza si scuarele….

Sigur că rondul este subiect de glume în mediul online, buzoienii ajungând să facă haz de necaz.

Ce se construiește noaptea, se dărâmă ziua. Trebuie o Ana zidită pe rond

Doamne , cum să îl faci și după să il dai jos ?

Oamenii își strigă oful și pe pagina Buzău City Report, acolo unde cer disperați să se urgenteze lucrările.

„Cam cat mai dureaza bataia de joc adusa la adresa tuturor participantilor la trafic cat si a locatarilor din zona rondului de la Podul Dragaica,cat mai induram bataie de joc ,praful,aglomeratia etc ,cam cat asa estimativ,aveti un termen,o data ??? Ne-am saturat sa stam in trafic cu orele,,,ne-am saturat am ajus la capatul rabdarii, pe orice ruta am merge ,toate sunt blocate…sa faci de la casa de pensii pana la rondul cu pricina 40 minute/viteza 8km/h ,nici 1 km nu cred ca este, este o adevarata bataie de joc…dupa orele 17:30 nu mai lucreaza nimeni….parca se lucra in 3 schimburi,noaptea etc…doar vorbe si minciuni…ne-am saturat sa ne rupem masinile in gurile de canal lasate mai sus ca nivelul solului,au fost ingustate benzile etc,dvs ati fost pe santier sa vedeti capodopera??”

La această sesizare, primarul Constantin Toma a adus și un răspuns:

„ După părerea dumneavoastră cred ca trebuia să las lucrurile ca pe timpul primarului de dinainte de 2016 !Chiar daca nu aș mai fi primar dupa 9 iunie, voi pleca împăcat acasă, pentru că am facut tot ceea ce ținea de mine pentru a schimba lucrurile in bine la Buzau. ”

Autorul știrilor

Ioana Carpen

6 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

 • AMIN!
  Poate graieste adevar “gura pacatosului ” si pleaca si ne lasa ….

  NU spune NIMENI ca nu trebuiesc facute lucrari edilitare!

  Insa trebuiesc FACUTE CU CAP ! Ori , cam in cazul majoritatii lucrarilor , exact asta lipseste ! Proiectarea judicioasa care sa tina cont de studii ( de trafic, de oportunitate, de eficienta, de ergonomie, de mediu, etc. ).

  Iar capodoperele prostiei si neputintei sint rondul de la Episcopie si rondul de la Podul Dragaicii !

  Este de NOAPTEA MINTII sa vezi cum stau autovehicolele oprite in rond si dau prioritate de dreapta celor care intra …. Si daca este aglomeratie , ora de virf , s-a gindit “desteptul ala “care a schimbat regula prioritatii in rond, ca astia ce ocupa mijlocul rondului mult si bine ca vin aia cu prioritate din exterior ? Si asa se blocheaza fluiditatea rondului ?
  Ca aceasta era si logica prioritatii de stinga in rond, cel intrat sa aiba prioritate sa iasa cit mai repede sa elibereze traficul! Si MERGEA FOARTE BINE !
  La cite cabluri ies din mijlocul rondului controversat de la Podul Dragaicii , parca vad si aici o puzderie de semafoare …..si o repetare a aberatiei de la Rondul Episcopiei !

 • “Obiectiv” raspunsul primarului. Era evident ca 2 autobuze nu incap sa circule in rond unul langa celalalt. Si scuarele sunt defectuos construite. Sugruma supradara de rulare.

 • Bătaie de joc sau făcut numai gropi în carosabil după ploaie. Și nimeni nu mai lucrează. Au stricat și au lăsat asa

 • Eu zic că trebuie Tomitză zidit in rond acolo, poate așa nu se mai dărâmă. Dă o minune doamne…