Actualitate

Cafeneaua Rurală a ajuns la Potoceni. Ce activități s-au desfășurat acolo

Zilele trecute, un eveniment plin de energie și inspirație a avut loc la Potoceni. Cafeneaua Rurală a reușit să aducă încă odată împreună tineri dornici de dezvoltare personală și schimbări pozitive în comunitățile din care fac parte.

Agenda zilei a fost presărată cu activități diverse, iar la eveniment au fost tineri și invitați care au venit cu perspective valoroase privind viitorul mediului rural. Printre cei care au luat parte la eveniment s-au numărat și deputatul PNL Buzău Gabriel Avramescu și prefectul Daniel Țiclea. S-a pus accentul pe implicarea tinerilor în procesele decizionale, în viața socio-politică și în evoluția democrației în România.

Un joc captivant a surprins atenția publicului, tinerilor fiindu-le pusă la încercare memoria. Concret, a fost coordonat un icebreaker, în care tinerii au avut șansa să intre într-un joc captivant de dezvoltare personală și un moment de consolidare al grupului prin jocul scaunelor muzicale.

Împreună, ne îndreptăm spre un viitor mai bun, mai inovativ și mai luminos pentru că avem alături de noi tineri remarcabili, în care avem toată încredere, pe care știm că ne putem baza, au scris pe Facebook cei de la Asociatia GAL Napoca Porolissum

Accentul a fost pus atât pe jocuri educaționale, cât și pe public speaking. Sesiunea de dezvoltare personală a fost susținută de Bogdan Tudor și a adus în prim-plan arta vorbitului în public. Astfel, le-au fost oferite tinerilor instrumente imbatabile pentru a-și exprima gândurile și ideile în fața publicului.

Subiectele discuțiilor au fost de actualitate și interes public, fiind abordate teme ca: beneficiile și impactul voluntariatului asupra dezvoltării personale și profesionale a tinerilor, accesul tinerilor la locuri de muncă part-time/sezoniere, de ce e important să intrăm pe piața muncii chiar din perioada liceului, problematica hărțuirii cibernetice în rândul tinerilor.