Actualitate

(FOTO) Capcane pe șosea! Apel după apel la Poliție după ce șoferii s-au ales cu anvelopele înțepate

Foto cu caracter ilustrativ

Probleme pentru mai mulți șoferi care au circulat joi, la prânz, pe șoseaua către Maxenu, la ieșirea din municipiul Buzău. Șoferii s-au ales cu anvelopele înțepate după ce pe șosea ar fi ajuns bucăți metalice căzute dintr-un camion. Incidentul a fost semnalat polițiștilor de către conducătorii auto. Șoferii care au suferit pagube la mașină au sunat la Poliție și au reclamat faptul că pe carosabil, la ieșirea din municipiul Buzău spre Maxenu, sunt adevărate capcane pentru conducătorii auto din cauza așchiilor metalice ce ar fi căzut dintr-un vehicul. Însă, persoanele care au sunat nu au putut da informații clare despre camionul din care ar fi căzut bucățile.

Polițiștii au demarat cercetări încercând să dea de urma camionului și societății de la care provine acesta.

“Polițiștii buzoieni au fost sesizați de mai mulți conducători auto cu privire la faptul că în timp ce se deplasau pe DJ 203 D, parte din marfa transportată de un autocamion a căzut pe carosabil producând înțeparea anvelopelor mai multor vehicule. În urma sesizării, polițiștii au luat măsuri pentru curățarea carosabilului și efectuează verificări în vederea depistării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale”,  transmite agent Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Un echipaj al Poliției Rutiere se află în zonă pentru a atenționa șoferii cu privire la riscurile existente pe DJ 203D.   Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă, pentru a evita orice neplăcere.