Actualitate

Carambol pe Șoseaua Europeană. Doi răniți, transportați la spital

O clipă de neatenție a dus la un grav accident rutier, la Căldărușanca. O șoferiță din București, care merge spre Buzău, nu a observat la timp o autoutilitară staționată pe marginea DN2E85. A lovit în plin vehiculul, care a ricoșat într-o altă autoutilitară staționată în față. În plus, doi bărbați care coborâseră din autoutilitare și stăteau de vorbă lângă mașini au fost prinși între mașinile implicate în carambol. Cei doi au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus, pe direcția București către Buzău, de către o șoferiță în vârstă de 40 de ani, din București și alte 2 autoutilitare aflate pe partea carosabilă, înaintea mașinii sale, pe același sens de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 2 persoane care s-ar fi aflat pe partea carosabilă, între cele două autoutilitare, doi bărbați în vârstă de 29 de ani, ambii din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Din primele date,cei doi bărbați transportați la Spitalul Județean au suferit traumatisme minore.

“În urma accidentului rutier de pe raza localității Căldărușanca, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două victime, doi tineri în vârstă de 29 de ani, respectiv 30 de ani, care au suferit traumatisme minore. Cei doi tineri sunt constienți, cooperanți, în curs de investigații”, transmite purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Etichete