Divertisment

Carmen Chindriș lansează încă una, la Focus Fm!

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș sunt unul dintre proiectele muzicale care deși par că au avut succes peste noapte, au in spate sute de ore de muncă și de pregătire continuă. După ce au lansat împreună un album muzical cu parfum interbelic, stilul care îi definește acum este unul cu iz amuzant și inedit, așa cum le place lor să îl prezinte.

De departe unul dintre cele mai bune grupuri muzicale din România, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș lansează în vara asta, la Focus Fm, o nouă meodie. Zile fripte mi-ai făcut este surpriza lor, în această perioadă estivală. Melodii precum „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, „Suc”, „Două perechi” sau „Floare Rară” au cucerit publicul și de la ele, muzicienii încearcă o nouă rețetă de succes.

Taraful Rutenilor a luat naștere în urmă cu cinci, la inițiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, ce și-a dorit să facă muzică de calitate. Au reușit ca în plină pandemie să lanseze melodii ce au fost accesate de zeci de milioane de ori pe toate canalele de social media.