POLITICĂ

CARMEN ICHIM S-A RETRAS DIN CURSA PENTRU ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN. Ce se întâmplă cu candidatul PRO România la Primăria Buzău

Așa cum șansanews.ro anticipa și scria aici, Carmen Ichim a ales să se retragă din bătălia pentru șefia Consiliului Județean și să-l susțină pe Petre Emanoil Neagu pentru câștigarea unui nou mandat.

După ce șansanews.ro a scris că Ichim va face echipă cu candidatul PSD, având, în schimb, pretenția unui post de vicepreședinte al CJ Buzău, Carmen Ichim a anunțat pe facebook, oficial, că se retrage din cursă și-l susține pe Neagu:

”Proiectele mele politice se suprapun, în mare măsură cu cele inițiate de actualul președinte al Consiliului Județean Buzău și o perturbare politică ar aduce o gravă atingere finalizării acestora. În urma discuțiilor purtate cu Petre Emanoil Neagu am căzut de acord să ne unim eforturile ca toate proiectele aflate în curs de execuție, dar și cele propuse de mine, să fie realizate, și printr-un efort comun, să aducem echilibru pe scena politică, cu un mare impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a județului Buzău. Lupta politică este necesară doar atunci când unul dintre actorii de pe scena politică nu urmează calea dreaptă, cea de a aduce liniște și bunăstare în comunitate. Acum, la nivelul județului Buzău, consider că avem omul potrivit, iar ajutorul meu vine să întărească această echipă de profesioniști.
Am decis în cadrul Alianței P.S.D. – Pro Buzău să-i oferim sprijin, în continuare, domnului Petre Emanoil Neagu pentru funcția de președinte, iar eu voi face echipă, împreună cu domnia sa, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean”

În aceeași postare, Ichim precizează că deși s-a retras din cursa pentru președința Consiliului Județean, alegând în urma alianței dintre PSD și PRO România să-l susțină pe Petre Emanoil Neagu pentru obținerea unui nou mandat, va continua să se bată pentru Contantin Ionescu în bătălia pentru Primăria Buzău:

”În continuare, voi fi alături de domnul Constantin Ionescu în cursa pentru Primăria Municipiului Buzău și, de asemenea, voi sprijini toți candidații PRO România la aceste alegeri locale.”