POLITICĂ Șansa de Ramnicu Sărat Social

PREFECTUL DIMIAN ANUNȚĂ CĂ VA SCOATE LA IVEALĂ DOCUMENTE DESPRE O “SPEȚĂ RÂMNICU SĂRAT”, CE O VIZEAZĂ PE FOSTA ȘEFĂ A GĂRZII DE MEDIU, CARMEN ICHIM! În replică, aceasta îi cere demisia ! Cumpărați-vă popcorn!

Șeful suspendat al Gărzii de Mediu, Carmen Ichim, reacționează la acuzațiile prefectului, Leonard Dimian, despre care șansanews.ro a scris aici, cerându-i demisia șefului de la Casa Albă.

Într-o postare pe facebook, Carmen Ichim îi cere demisia prefectului Leonard Dimian, invocând jocuri politice făcute de acesta.

Leonard Dimian, prefectul Buzăului, își caută refugiul la Garda de Mediu, după valul de demiteri efectuate de Guvern la mai multe Prefecturi din țară. Săptămâna trecută a scăpat și doar dintr-o greșeală de redactare nu a fost inclus pe lista celor demiși. În această săptămână nu se știe dacă va mai avea noroc, pentru că ultimele sale acțiuni îl fac incompatibil cu funcția de prefect.
Leonard Dimian a considerat că este oportun să se implice în politică și a chemat la sediul Casei Albe mai mulți candidați la funcția de primar din partea partidului Pro România, profitând de faptul că acest partid a încheiat o alianță de colaborare cu P.S.D., pentru Consiliul Județean Buzău și Primăria Râmnicu-Sărat. Momentul i s-a părut prielnic prefectului și a pus mâna pe telefonul instituției, să-i convoace pe candidații Pro România la Instituția Prefectului din Buzău. Fără funcții publice, simpli cetățeni, aceștia nu au înțeles motivul chemării în fața autorității publice și s-au dus. Au rămas surprinși de cererea prefectului, care nu mai era apolitic. Le cerea imperativ să se înscrie la P.M.P. Buzău, partid care l-a propulsat în fruntea instituției. Motivul invocat de prefect a fost acela, că liderul lor, Carmen Ichim, a făcut alianță cu P.S.D. și astfel, ei vor rămâne fără sprijin politic. Îi anunț pe toți candidații Pro România că sunt alături de ei. Suntem un partid puternic, un partid de stânga și vom avea susținerea cetățenilor. Prin această alianță am găsit oportunitatea să venim în sprijinul cetățenilor încă din acest mandat și împreună să putem implementa proiecte vitale pentru buzoieni. Gestul prefectului Leonard Dimian este reprobabil! Îl descalifică din funcția de prefect și pentru faptele sale, îi cer oficial demisia.”

Nu a durat mult după postarea lui Ichim și a venit replica prefectului. De asemenea, într-o postare pe facebook, printre altele,  Leonard Dimian anunță că va face dezvăluiri incendiare, săptămîna viitoare, care o privesc pe Carmen Ichim:

”Regretabilă ieșirea publică necontrolată a celei care a condus Garda de Mediu, după ce am prezentat dovezi concrete ale dezastrului în care a lăsat județul să se scufunde. Cu o furie lipsită total de eleganță și cu o neobrăzare sinceră, care șterge fardul de pe profilul public asiduu construit cu propria-i impresie despre sine, doamna Carmen Ichim mă atacă prin dezinformare politicianistă, crezând că mă poate atrage într-o dispută politică.

Îmi reține atenția relatarea dânsei despre ultima ședință de Guvern, prin care își trădează, probabil într-un acces de furie, încercările de a stopa controalele inițiate de Instituția Prefectului prin manevre de palat. Urmăriți comunicatele Instituției Prefectului despre dezastrul ecologic de la Pro Carm Râmnicu Sărat, bătaia de joc de la Beceni, domnia gunoaielor în tot județul și veți înțelege motivele furiei doamnei Ichim.

Interesante și fotografiile postate de domnia sa, rezultate în urma filajului căruia i-am fost subiect și care avea ca scop un “uriaș incident de securitate”. Precizez pentru opinia publică faptul că cercetarea evenimentelor ilustrate prin fotografiile postate de Carmen Ichim a scos la iveală nu numai inexistența unui incident de securitate, ci, dimpotrivă, implicarea dânsei într-o manevră menită să îmi zadarnicească numirea în funcția de prefect.

Dacă acum îmi cereți demisia, stimată doamnă, într-o manieră atât de nervoasă, ce veți face săptămâna viitoare, când voi scoate la iveală adevărul despre speța Râmnicu Sărat?”

Citește și: http://sansanews.ro/prefectul-dimian-demasca-axa-mafiei-organizate-a-eliminarii-ilegale-a-deseurilor-primaria-beceni-acoperita-de-garda-de-mediu-si-alti-granguri-locali-au-transformat-o-comuna-in-groapa-de-gunoi-inflama/