Actualitate

Casă în flăcări, proprietarul transportat la spital

FOTO cu caracter ilustrativ

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8:30. Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O tragedie a lovit o familie din Tisău, chiar în dimineața de Florii. Casa buzoienilor a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii au fost chemați în jurul orei 5:30 să stingă flăcările uriașe care amenințau casa. Când au ajuns echipajele, însă, focul cuprinsese întreaga clădire. În plus, proprietarul avea nevoie de ajutor, întrucât suferise arsuri la nivelul capului. A primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spital.

“La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, în sprijin fiind dislocată și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Buzău. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la locuință pe o suprafață de aproximativ 100mp. Proprietarul a suferit arsuri minore la nivelul capului. Acestuia i s-a acordat primul ajutor medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe”,transmite ISU Buzău.

La ora redactării acestui material incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare.

Misiunea este în dinamică.

Etichete