Actualitate

CAZ INCREDIBIL! UN INDIVID CONDAMNAT ÎN ANII 2000 PENTRU VIOL URMAT DE SINUCIDEREA VICTIMEI, ACUZAT ACUM CĂ A AGRESAT SEXUAL MAI MULTE COPILE (VIDEO)

Un individ care a ispășit 11 ani de închisoare dintr-o condamnare de 15 ani, pentru un viol comis în 1997 urmat de sinuciderea victimei, a ajuns, acum, din nou în atenția polițiștilor, fiind acuzat că a întreținut raporturi sexuale sau a agresat sexual mai multe adolescente.

Individul de 52 de ani racola fete minore de pe internet. Ajungea să aibă relații cu ele, deși victimele nu au vârste mai mari de 15-17 ani. Cu unele dintre fete, individul a întreținut relații sexuale, pe altele le-a agresat sexual. În timpul orgiilor, bărbatul le fotografia.

Când fetele nu mai voiau să-i facă jocurile murdare individului,  acesta  scotea la înaintare fotografiile și începea șantajul.

Bărbatul le amenința că va face publice fotografiile, că le va distribui pe facebook cu mesaje explicite privind  modul în care s-au comportat în relația cu el. Individul le teroriza pe fete spunându-le că părinții, prietenii ori colegii lor vor afla toate jocurile în care ele au acceptat să intre.  Totul s-ar fi întâmplat în decursul unui an. Oamenii legii au identificat trei dintre victime, însă, se pare că numărul lor este mult mai mare.

Miercuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției au efectuat două percheziții, una la casa individului, alta la biroul la care lucra, în municipiul Buzău.  Individul este suspectat de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj si a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului, cu propunere de sesizare a instanței în vederea arestării preventive.

” Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el. În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare. Bănuitul va fi condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, transmite IPJ Buzău.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, buzoianul săltat, miercuri,  a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru viol urmat de sinuciderea victimei, faptă comisă în anul 1997.

Victima individului, Simona P., avea la acea vreme 19 ani, și s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe podul  Mărăcineni, urmare a tulburărilor produse de abuzul sexual comis asupra sa, așa cum spuneau anchetatorii, la acea vreme.

Condamnat în această speță, buzoianul a fost eliberat condiționat în 2008, după ce a stat 11 ani după gratii.

Ulterior, bărbatul a încercat prin mai multe mijloace, dar fără succes, să demonstreze că în dosarul său ar fi fost  comisă o gravă eroare judiciară, și că astfel a fost condamnat pe nedrept.