Actualitate

INFORMARE DE VREME DEOSEBIT DE RECE, BRUMĂ ȘI ÎNGHEȚ, PÂNĂ SÂMBĂTĂ DIMINEAȚĂ

Meteorologii anunţă că, până sâmbătă dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece în înreaga ţară, fiind posibile brumă şi îngheţ. În zonele de deal şi munte se vor mai înregistra precpitaţii sub formă de ninsoare.

Meteorologii anunţă că, de miercuri de la ora 15.00, până sâmbătă la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor.

”Se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul şi în centrul ţării şi în dealurile sudice. Se va produce brumă şi pe alocuri îngheţ la sol. Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) şi în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal şi de munte vor mai fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare”, au mai trasmis meteorologii.

Potrivit acestora, vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menţionat, în sud-vest şi centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberând zăpada.

Vezi AICI ce efecte pot avea temperaturile scăzute din aceste zile asupra pomilor și plantelor care au intrat în vegetație.