Divertisment

Ce a făcut WRS în Europa?

Llamame”, piesa României la Eurovision 2022, a devenit rapid una dintre melodiile favorite ale publicului Eurovision din întreaga lume, dovadă fiind cover-urile realizate de artiști sau fani care se viralizează cu repeziciune pe platformele social media. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Buzoianul WRS ne va reprezenta țara în 2022.

La scurt timp după câștigarea Selecției Naționale, Wrs, reprezentantul țării noastre la cel mai mare concurs internațional de muzică, a primit invitații la toate evenimentele dedicate promovării fenomenului Eurovision. Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam şi Madrid sunt destinațiile pe care buzoianul le-a notat pe harta turneului internațional de promovare “Llamame”:

Mă bucur extrem de tare că am avut ocazia să merg în acest turneu internațional de promovare!”, a mărturisit WRS.

În weekend, Wrs a încheiat turneul internațional de promovare în Spania, la PrePartyES 2022, în fața a 2000 de fani, în Sala La Riviera din Madrid.

Buzoianul Wrs ne va reprezenta la Torino și va intra în competiţie pe 12 mai, anunţă Televiziunea Română.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu