Actualitate

Ce cadou poți să oferi de Crăciun, cu doar 55 de lei. Produse naturale, direct din Ținutul Buzăului

Vine Crăciunul și sunteți în pană de idei? Nu știți cu ce să-i surprindeți pe cei dragi sau pe colegii de serviciu? Ei bine, o familie de tineri apicultori din Pătârlagele vine cu o idee inedită: un coș de sărbătoare, cu produse din miere naturală, specifice Crăciunului, la un preț pentru toate buzunarele.

Mihai Negoț și soția sa, doi tineri care recent s-au stabilit la Pătârlagele, cunoscuți ca producătorii miedului, celebra ”băutură a dacilor”, vin cu oferte de sărbătoare. Un coș cu produse naturale, din miere hrănitoare, netratată, numai bună de consumat dimineața.

Sursa Facebook Primitiv Foods

“Moș Mentă este un mix simplu între miere cremă, cacao și mentă, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv.Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zile, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine sau biscuiți, amestecat în iaurt sau smoothie,servit pe fructe ca banana, căpșuna. Wafele sau clătitele capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu, mâncat direct din borcan”, arată producătorii.

Moș Mentă, borcanul cu miere naturală, este însoțit de Miedul de Crăciun, cunoscut și ca “băutura dacilor “. Dar, cum este sărbătoare, producătorii au adăugat ingrediente specifice Crăciunului: scorțișoară și suc de portocale.


Sursa Facebook Primitiv Foods

“Miedul este o băutură artizanală al cărui ingredient principal este mierea de albine, așa cu sunt cerealele pentru bere sau fructele pentru cidru. Vă oferim posibilitatea de a experimenta o băutură din ingrediente nobile, cea mai veche băutură din lume reinterpretată modern. Un substitut demn pentru bere sau cidru. Miedul Bzzz de Crăciun conține: apă din Subcarpații de curbură, miere de la apicultorii de pe Valea Buzăului, suc de portocale și scorțișoară. Este răcoritor, ușor carbonatat, cu o alcoolemie de 5%.”

Coșul de Crăciun oferit de producătorii buzoieni, în ediție limitată, se vinde la un preț avantajos: 55 de lei.