Actualitate

CE N-A VĂZUT CASA ALBĂ! Doi șefi pe o motocicletă (FOTO + VIDEO)

Senzații tari la centrul de vaccinare drive-thru din municipiul Buzău. Prefectul Silviu Iordache și-a făcut apariția în parcarea centrului comercial, acolo unde funcționează cele două fluxuri de vaccinare deschise astăzi, pe două roți, fiind astfel un semn de apreciere față de prietenii săi, motocicliști, care au venit în număr mare pentru a se imuniza.

Însă, adrenalina pe două roți pare că este contagioasă așa că Marieta Boloș, unul dintre cei doi subprefecți ai Buzăului, a vrut să încerce o plimbare cu motorul. La invitația prefectului, Marieta Boloș nu a stat pe gânduri și a urcat pe motocicletă alături de șeful de la Casa Albă. Plimbarea a fost una scurtă, însă, la întoarcere, subprefectul a spus că a meritat să încerce, iar prima plimbare pe două roți a fost ”super”.

”A fost super. E în premieră. Nu am mai mers. Tot ce se întâmplă astăzi aici (n.r. deschiderea centrului drive-thru)  e premieră. Nu mi-a fost teamă. Cu domnul prefect la cârmă, nu îmi e teamă”, a spus Marieta Boloș după plimbarea pe două roți.

De altfel, prefectul Silviu Iordache a punctat astăzi, la încheierea conferinței de presă susținută dimineață, că lucrează foarte bine cu cei doi subprefecți, respectiv Marieta Boloș și Viorel Holban și că toți trei fac o echipă foarte bună.