Actualitate

CE PĂȚESC CONSTRUCTORII NESERIOȘI! Mesaj dur al viceprimarului Apostu după ce a găsit un șantier gol

Mesaj dur al viceprimarului Buzău, Sorin Apostu, după ce a inspectat șantierul grădiniței din cartierul Dorobanți, unde a avut surpriza neplăcută să nu găsească nici țipenie de om. Deși e vineri, deci, zi plină de muncă, Apostu nu a găsit nici un muncitor pe șantier. Era liniște deplină, drept pentru care a pus mâna pe telefon și i-a convocat pe reprezentanții firmei care se ocupă de lucrări, luni, la Primărie:

”Pentru unii week-end-ul a început prea devreme, dar la nivelul Primăriei Buzău manifestăm toleranță zero față de constructorii neserioși!
Azi, pe șantierul grădinței din Dorobanți, era liniște și pace….nici urmă de muncitori!
Șeful de santier în concediu, muncitorii au fost mutați la o altă lucrare…. Dezinteres total! Bineînțeles că am pus mâna pe telefon și i-am convocat pe toți luni dimineață la Primărie cu graficul de lucrări în față!
PS Anteprenorul general care a câștigat licitația organizată de Ministerul Educației este o firmă din Timișoara și cred că nu a înțeles că sunt om de teren, pe șantier, și nu îi scap din ochi!”a scris pe facebook viceprimarul Apostu.