Actualitate Social

RUPT DE BEAT, PRINS ÎN TIMP CE GONEA PE ȘOSEA! Isprava unui buzoian în Vrancea

Aproape în comă alcoolică și conducând cu viteză aproape de 3 ori mai mare decât cea legală. Așa a fost depistat vineri dimineață un bărbat din Buzău, la Urechești, în Vrancea.

Dimineață, până în ora 4, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea, care monitorizau traficul pe DN 2 E85, au observat un autoturism care circula pe raza localității Urechești, din direcția municipiului Buzău către Focșani, cu viteză de 154 km/h, mult mai mare decât cea legală. Motiv pentru care polițiștii i-au făcut semn șoferului să oprească imediat. Numai că șoferul nu s-a conformat ci a demarat în trombă. Polițiștii au pornit pe urmele lui și în cele din urmă l-au blocat în trafic pe raza localității Garoafa.

La volan se afla un bărbat de 35 de ani, din municipiul Buzău. Acesta nu doar că miroasea puternic a alcool ci abia se putea ține pe picioare. Buzoianul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 2,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.