Actualitate

CE REPREZINTĂ ȘI A CUI ESTE MEGACONSTRUCȚIA DE LA IEȘIREA DIN BUZĂU SPRE VERNEȘTI. Va fi în legătură cu toată țara (FOTO)

O construcție impresionantă prin dimensiuni se conturează pe un teren aflat la ieșirea din orașul Buzău spre Vernești și naște nenumărate întrebări privind viitoarea sa destinație. Aflată într-un stadiu avansat, construcția ridicată pe piloni uriași și cu o întindere de 21 500 de metri pătrați va fi viitorul depozit al fabricii de bere din Buzău. Investiția a devenit necesară ca urmare a creșterii volumelor de produse livrate în ultima perioadă de fabrica de bere din Buzău, dar și de celelalte unități de producție ale grupului. Spațiul va servi depozitării  sortimentelor de bere produse sub sigla Ursus Breweries, dar și ambalajelor destinate produselor care ies de pe linia de fabricație de la Buzău. Tot de aici vor pleca transporturile către clienții din sudul, estul și nord-estul țării. În interiorul depozitului vor fi folosite cele mai noi tehnologii. De pildă, pentru încărcarea și descărcarea paleților cu marfă se vor folosi elevatoare electrice, înlocuindu-le pe cele cu motoare diesel și, implicit, cu emisii de CO2.

Lucrările se află într-un stadiu avansat, spațiul urmând să fie finalizat și dat în folosință în toamna acestui an. În afara depozitului propriu-zis vor exista parcări și alte spații adiacente pe o suprafață de 21 500 de metri pătrați.

Printre efectele pe orizontală sunt anticipate creșteri ale numărului de locuri de muncă la nivel local, atât în cadrul companiei, cât și la furnizorii acesteia.

”Ne propunem ca deschiderea noului depozit din Buzău să devină unul dintre pilonii de creștere a Ursus Breweries în localitate. Cu siguranță, va avea efecte pozitive și pe piața muncii din regiune. Pe termen mediu, va genera noi locuri de muncă la nivel local, atât în cadrul companiei, cât și în rândul furnizorilor noștri, ” arată reprezentanții Ursus Breweries, într-o informare de presă transmisă la solicitarea șansanews.ro.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch,  Azuga Nepasteurizată, St. Stefanus, Stejar și marca de cidru Kingswood.