Actualitate

Ce se întâmplă când e circulația mai aglomerată în centrul Buzăului? Corect! Încep săpăturile…

Continuarea lucrărilor din centrul municipiului dă mari bătăi de cap șoferilor buzoieni. Una dintre lucrări, cea de pe strada Ostrovului, care oferă continuitate celei din apropierea pieței, pe tronsonul cuprins între strada Ion Baieșu si strada Ostrovului, a început.

Concret, s-a montat pe poziție un cămin de vane, iar azi a început echiparea acestuia.

Însă, când valorile de trafic sunt extrem de crescute, în mijlocul zilei, o echipă de muncitori sapă chiar în centrul orașului.

Șoferii sunt sfătuiți să evite această arteră pentru că este posibil să fie aglomeraţie în continuare, mai ales la orele de vârf, din cauza lucrărilor de asfaltare. În același timp, mai multe străzi importante se află în reabilitare, iar acesta este stadiul lucrărilor: pe strada Bistriței și Independenței urmează să se facă racordarea cu rețeaua existentă, pe Băieșu, și Sava Gotul, la fel ca și în centru s-a montat pe poziție un cămin de vane, pe Horticolei urmează să se facă probele de presiune, iar pe strada Stadionului, s-a solicitat sa astupe groapa, să se pună podețe și sa asigure zona, avand in vedere că va fi aglomerație în weekend.