Actualitate

Ce se mai fură în Buzău. Bani, lemne, chiar și creme anti-îmbătrânire

Inventivitatea hoților nu are limite. Orice poate fi ușor sustras și valorificat ajunge în mâinile persoanelor certate cu legea. Cel mai bun exemplu este un buzoian de 54 de ani, urmărit de polițiști minute bune în centrul municipiului, după ce a furat mai multe produse dintr-o farmacie. Nu medicamente, ci mai multe produse cosmetice destinate femeilor: creme anti-îmbătrânire.

Totul s-a întâmplat în centrul Buzăului, la miezul zilei. Bărbatul de 54 de ani a intrat într-o farmacie situată într-o zonă extrem de aglomerată, în centrul orașului. Vrând să facă un cadou de sărbători sau pur și simplu să câștige bani ușor, fără a munci, a pus ochii pe câteva cutii cu creme anti-îmbătrânire furnizate de un producător renumit din domeniu, le-a furat din vitrine și dus a fost.

Noroc cu polițiștii rutieri care dirijau traficul în intersecția din zonă. Când farmacista a ieșit afară și a anunțat ce s-a întâmplat, polițiștii au pornit în urmărirea hoțului. Au alergat pe străzile din jurul Palatul Comunal și au reușit să îl imobilizeze rapid.

Chiar șeful Biroului Rutier, Cosmin Rădulescu, a fost mai rapid decât hoțul din farmacie. L-a imobilizat pe bărbat și l-a predat colegilor săi.

“În urma controlului corporal, asupra acestuia au fost găsite produsele sustrase. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de furt, cercetările fiind preluate de către poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale”, transmite IPJ Buzău.