Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Ce surpriză au avut polițiștii din Râmnic când au luat la întrebări o măicuță. La asta chiar nu se aștepta nimeni! (FOTO)

Până unde poate ajunge inventivitatea românilor puși pe căpătuială! Mulți uită și de Dumnezeu, numai să-și atingă scopul.

A demonstrat-o și un tânăr de 28 de ani din Bacău, care, pornit să-și umple buzunarele cu bani nemunciți de el ci de alții, a decis să se deghizeze în măicuță și să ceară bani trecătorilor, spunând că-i va folosi la o mânăstire.

Polițiștii locali din Râmnicu Sărat au fost cei care au observat-o pe așa zisă măicuță, care cerea bani trecătorilor, și au luat-o la întrebări. Din vorbă în vorbă, oamenii legii și-au dat seama că de fapt măicuța  nu este nici pe departe ce pretinde a fi și că sub hainele călugărești de femeie se ascunde, de fapt, un bărbat.

Astăzi 26.11.2021 în jurul orelor 11.40 o patrulă din cadrul Poliției Locale a municipiului Râmnicu-Sărat în timp ce patrula pe strada M.Kogălniceanu în stația mijloacelor de trasport public de persoane a observat o persoană care părea suspectă îmbrăcată în haine de măicuță care cerea bani trecatorilor. A fost condusă la sediul Poliției Locale unde a fost legitimată și s-a constatat că se numeste D.I. în vârstă de 28 de ani și domiciliază în județul Bacău ca este bărbat deghizat în măicuță, a fost sancționată contravențional apoi condusă la Poliția Municipală pentru continuarea cercetărilor.”, au transmis polițiștii locali din Rm.Sărat.

Iată pașii spre marea deghizare: