Alertă Coronavirus Buzău

Cea mai neagră zi de la debutul pandemiei: 365 de infectări, 3 reinfectări și 9 decese. Au fost răpuși de COVID și buzoieni fără nicio altă afecțiune

sursa:Facebook

Număr record de infectări și reinfectări, raportate, luni, la Buzău.

Conform Direcției de Sănătate Publică, sunt luni 365 de buzoieni depistați pozitivi iar 3 au aflat că au din nou Covid. E cel mai mare număr de cazuri de coronavirus raportat vreodată, la Buzău. Pacienții au vârste cuprinse între 4 luni și 93 de ani.

Tot luni sunt raportate și 9 decese asociate Covidului.  Cel mai tânăr buzoian răpus de infecția cu SARS Cov 2 în ultimele zeci de ore este o femeie de 48 de ani din Glodeanu Siliștea care a murit la Terapie Intensivă după 8 zile de internare. Femeia nu avea nici o altă afecțiune, se născuse însă cu sindromul Down.

De asemenea,  un buzoian de 51 de ani a fost ucis de coronavirus, fără a avea vreo altă afecțiune de care să fi știut el sau familia lui.

Alți pacienți care au decedat din cauza coronavirusului în ultimele ore sunt din  Merei, din orașele Buzău si Râmnicu Sărat, Colți, Rușețu și Mărăcineni.