Actualitate

Centrul de Transfuzii Sanguine, luat cu asalt de polițiști (FOTO & VIDEO)

Centrul de Transfuzii Sanguine din Buzău a fost luat cu asalt de polițiști. Oamenii legii au lăsat, pentru câteva ore, treburile pe care le aveau, și au ales să vină la centru pentru a dona sânge. Polițiștii știu că acum e mare nevoie de sânge, iar gestul lor reprezintă o gură de oxigen pentru unitatea respectivă, care trimite rezerve de lichid vital către Spitalul Județean, dar și către spitale mari din București.

40 de angajați ai Inspectoratului Județean de Poliție Buzău au donat sânge, în ultimele zile.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a răspuns apelului lansat de Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină, care se confruntă cu o criză în ceea ce priveşte rezervele de sânge, pe fondul solicitărilor tot mai mari din ultima perioadă. Astfel, aproximativ 40 de poliţişti din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului s-au prezentat la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină şi au donat sânge, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă.” se prezintă în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

Polițiștii îi îndeamnă pe toți cei care pot dona să meargă la centrul de Transfuzii și să dea sânge. Regulile sanitare sunt stricte și chiar dacă e pandemie nu sunt riscuri de îmbolnăvire, aici.

Centrul de Transfuzii Sanguine din Buzău se află pe strada General Grigore Baștan nr. 2 și este deschis de luni până vineri, între 07:30 și 13:30.

Etichete