Actualitate

CINE ESTE NOUL DIRECTOR AL DIRECȚIEI SILVICE BUZĂU

Conducerea Direcției Silvice Buzău va fi asigurată începând de luni, 5 octombrie, de inginerul silvic Jean Vișan.  Acesta se afla pe post de la începutul lunii iunie, însă interimar, acum urmând a ocupa funcția cu acte în regulă. Vișan a preluat postul de director al Direcției Silvice de la Cornel Pitiș, care a ieșit la pensie în luna mai.

În vârstă de 44 de ani, Jean Vișan a absolvit cursurile Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere a Universității Transilvania din Brașov, obținând în urmă cu doi ani titlul științific de doctor în cadrul aceleiași universități.

Cariera sa a început la Ocolul Silvic Tisău, unde a ocupat funcția de ingineri silvic, iar de-a lungul timpului a ocupat diferite funcții de execuție și de conducere în cadrul Ocolului Silvic Vintilă Vodă, aparatului central al Direcției Silvice Buzău și aparatului central al regiei Naționale a Pădurilor Romsilva.

Direcția Silvică Buzău administrează 7 ocoale silvice, 84.880 de hectare de păduri, din care 66.727 dfe hectare păduri proprietatea publică a statului.

Șansanews.ro a mai abordat subiectul aici