Actualitate

Cine-l face pe Petre Emanoil Neagu să se simtă de 36 de ani, nu de 63! Cu ei va petrece Revelionul

E momentul cel mai așteptat din an, cel al sărbătorilor de iarnă, al cadourilor primite sub brad, al meselor îmbelșugate și al clipelor petrecute alături de cei dragi.

Așa va petrece sărbătorile de iarnă și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, după un an ”echilibrat”, așa cum chiar el spunea că a fost 2021, dar ”trist” pentru că a pierdut prieteni și colegi din cauza coronavirusului.

De Crăciun, Neagu va fi alături de familie, acasă. Dimineață, va merge la cimitir, la mormântul tatălui său, ”pentru a-i duce  o țuică fiartă ”, după care va fi alături de familie: de mama sa, de fratele său care va veni din Capitală, de soție și de cei doi nepoți pe care îi iubește atât de mult, Sasha și Darius.

”De Crăciun voi fi acasă cu toți ai mei, cu mama mea care face 84 de ani, vine fratele meu din Capitală, are și el 2 copii. Dimineață îmi fac tabieturile mele: plec la tata la cimitir, îi duc și lui o țuică fiartă, și apoi acasă, cu toată familia. A doua zi petrecem iar acasă pentru că nepotul meu Darius  s-a născut în noaptea de 25 spre 26”.

Iar din 27 decembrie, Petre Emanoil Neagu, soția sa și cei doi nepoți pleacă în Turcia unde vor rămâne până pe 2 ianuarie.

” Pe 27 plecăm în Turcia. Îl sărbătorim pe Sasha, pentru că de fiecare dată când e ziua lui Darius el spune că trebuie să-l sărbătorim și pe el și pentru că acolo îi place, acolo vom merge. Din 27, sunt dădacă și alături de dădaca principală, soția mea, vom sta cu nepoții. Nu sunt un fan Revelion, nici nu am luat cina festivă de Revelion, doar îmi place să fiu cu ei. Ei sunt cei doi stăpâni ai mei. Eu fac 63 de ani, dar ei mă fac să mă simt că am inversul acestui număr, că urmează să împlinesc în februarie 36 de ani”.După ce va petrece Revelionul alături de soție și de cei doi nepoței, Petre Emanoil Neagu va reveni acasă pe 2 ianuarie iar la serviciu va fi pe 3 ianuarie, atunci când toată lumea se întoarce la muncă, după sărbători.